top of page
IMG_9556.JPG

Geef geluk door!

Één van de mooiste taken van mijn werk is het vinden van vintage parels. Daarom werd ik meteen enthousiast van het project ‘Geef Geluk Door’. Fancy van der Vorst klopte bij mij aan met een tal van prachtige trouwverhalen en trouwjurken. Ik kon hier niet niks mee doen en wilde dit geluk inderdaad doorgeven. Daarom kan je vanaf Valentijnsdag 2022 bij ons de prachtige jurken met allemaal bijzondere herinneringen hierin huren tegen een toegankelijk bedrag zodat iedereen een speciale dag in een prachtige jurk mee kan maken. Geef geluk door! Wil je een jurk passen en lenen? Maak dan een afspraak, stuur een bericht naar info@vintagevetements.com. We zien je graag! 

adaaa-e1538153554780.png

Phoebe 

In Azië is het gebruikelijk om op de trouwdag zelf een fotoboek te tonen aan de gasten. Met daarin het bruidspaar in trouwkleding op een mooie locatie.  Op die dag kleedt men zich drie keer om. Beiden: de bruid én de bruidegom. Phoebe en Jelmer wilden óók voor de Nederlandse wet trouwen. In ons land maakte zij de foto’s voor het fotoboek in Taiwan. Daartoe kocht Phoebe van tevoren één jurk. Een jurk uit China, de fotoboekjurk. Zij hoopt dat ze mensen doormiddel van de jurk door te geven, net zo'n bijzonder en fijn huwelijk mee mogen maken!

Riet

Bij het opruimen van het huis van Tante in de zomer van 2020, vonden we op zolder een grote, vergeelde kartonnen doos. Nadat de touwtjes eraf waren gepeuterd en de deksel omhooggetild, zagen wij een prachtige trouwjurk liggen. Hier had heel de familie zoveel prachtige herinnering aan! Onze tante was altijd gelukkig getrouwd. Toen wij de oproep zagen voor ‘geef geluk door’ wilde wij meteen mee werken!

Unknown-11.jpg
bb-29-1024x1024.jpg

Maureen

De jurk heb ik in Nijmegen in een bruidsmodezaak gekocht. Samen met mijn man. Een beetje ongebruikelijk, dat een aanstaande bruidegom meegaat. Maar er was immers geen familie in de buurt. De jurk heb ik liefst veertig jaar bewaard in de hoop iemand anders er een plezier mee te doen. Mijn dochter heeft een andere smaak. Dus ik hoop, dat  een toekomstig bruidje, wie dan ook, waar dan ook, er op dezelfde manier als ik er ooit stralend mee mag gaan pronken!

bottom of page